T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

"Hasta Hakları Günü" kapsamında Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 26/10/2018

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde "Hasta Hakları Günü" Kutlandı.

"Hasta Hakları Günü" kapsamında Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken, hastane girişine farkındalık oluşturmak ve bilgilendirmek amacı ile stant açılarak hasta ve yakınlarına Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Hasta Hakları Birimi Sorumlusu Aslı Kandemir tarafından hasta hakları ve sorumlulukları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca hastanede yatan hasta ve yakınları odalarında ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu broşür verildi.

• aslıhnm.jpeg
  • aslıhnm2.jpeg