14 Mart Tıp Bayramı Başhekim Dr. Sedat Orhan tarafından hastane konferans salonunda pasta kesilerek kutlandı.
24 Mart 2019

Sevgisiyle, ilgisiyle, bilgisiyle insanı yaşatma ve iyileştirme gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen hekimlerin ve sağlık çalışanlarının
“14 Mart Tıp Bayramı”, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi

Programda kısa bir konuşma yapan doktor Orhan ‘’insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren sağlık çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyorum’’ dedi.

Programa hastanemiz hekimleri ve tüm sağlık çalışanları katıldı.

• tıp1.jpeg
  • tıp2.jpeg