Sağlık Tesislerinde Verimlilik Yerinde Değerlendirme Sonucu Açıklandı
19 Mart 2020

Sağlık Tesislerinde Verimlilik Yerinde Değerlendirme Sonucu Açıklandı

Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirmesi Hakkında Yönerge" kapsamında Bakanlığa bağlı sağlık tesislerinin verimlilik değerlendirmesi Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.

Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi sağlık tesisinin yönetiminde uyulması gereken asgari standartları içermektedir. Yerinde değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Verimlilik Gözlemcisi Yerinde Değerlendirme Rehberi’’ ile Sağlık tesislerinin hizmet sunumu verimliliğini değerlendirmek, kaliteli ve etkili hizmet sunumda sürekliliği sağlamak, yöneticilerin ve çalışanların sağlık hizmeti sunum süreçlerine dair farkındalığını arttırmak amacıyla oluşturulan yerinde değerlendirme sonucunda, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz  %92,75 puan alarak değerlendirmeyi başarılı bir şekilde tamamladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay; “Tesislerimizdeki bu yüksek orandaki değerlendirme sonucu gösterilen performans ve başarıdan dolayı Müdürlüğümüz Verimlilik Koordinatörüne ve tüm Tesis Yöneticilerine “Teşekkür Ediyorum.” dedi.

Kozaklı Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Orhan  “Hastane personellerimiz ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.