Nevşehir il Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay hastanemizi ziyaret ederek hastane başhekimimiz Dr. Sedat Orhan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
05 Ocak 2021

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, beraberinde Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü  ile birlikte Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesini ziyaret ederek yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında Ünlübay’a, Hastane Başhekimi Dr. Sedat Orhan, İdari ve Mali İşler Müdürü İlker Ceyhan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Erdal Yalçın eşlik etti.

Hastanenin genel durumu hakkında Hastane Başhekimi Dr. Sedat Orhan’dan bilgi alan Ünlübay hastaneyi gezerek temas ve  incelemelerde bulundu.

• ziyaret01.jpg
  • ziyaret2.jpg