14 Mart Tıp Bayramınız Kutlu Olsun
14 Mart 2021

Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı.

Hastanemiz konferans salonunda yapılan programda başhekimimiz Dr. Sedat Orhan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Dr. Orhan konuşmasında “Sağlığın ve tıbbın öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığı bu salgın döneminde her türlü riski göze alarak mesleğini icra eden tüm sağlık çalışanlarımızın birer kahraman olduğunu ifade eden Dr. Orhan, İnsanı yaşatmayı, insan yaşamına saygı duymayı ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” kutlu olsun’ dedi.

Konuşmanın ardından sağlık çalışanlarımızla birlikte pasta kesen hastane yönetimimiz tüm çalışanlarımıza karanfil takdim ettiler.

Programa başhekim Dr. Sedat Orhan, İdari ve Mali işler Müdürü İlker Ceyhan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Erdal Yalçın, Sıla Sağlık Müdürü Yasin Yıldırım ve Sağlık çalışanlarımız katıldı.

• tıp1.JPG
  • tıp2.JPG