Hastanemizde Hemşireler günü, Ebeler günü, Eczacılar günü, Psikologlar günü, Laborantlar günü ve 1 Mayıs işçi bayramı kutlandı.

Hastanemizde Hemşireler günü, Ebeler günü, Eczacılar günü, Psikologlar günü, Laborantlar günü ve 1 Mayıs işçi bayramı münasebeti ile program düzenlendi.

Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen programda başhekim Dr. Sedat Orhan bir konuşma yaparak üstün gayret ve özveri ile çalışan tüm personellerin bu anlamlı günlerini kutladı.

Programa hastanemiz Başhekimi Dr. Sedat Orhan, İdari ve Mali İşler Müdürü İlker Ceyhan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Erdal Yalçın, İdari ve Mali işler Müd. Yrd. Ahmet Karatekin, Sıla Sağlık Hiz. Müd. Yasin Yıldırım ve hastane personellerimiz katıldı.
  • Kutlama1.jpg
  • Kutlama6.jpg