3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi
02 Aralık 2022

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile  hastanemiz ev sahipliğinde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Kozaklı Meslek Yüksek Okulu tarafından organize edilen farkındalık programı hasta, refakatçi ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Programa Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, hastanemiz Başhekimi Dr. Sedat Orhan, İdari ve Mali İşler Müdürü İlker Ceyhan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Erdal Yalçın, İdari ve Mali İşler Müdür Yrd. Ahmet Karatekin, Sıla Sağlık Hizmetleri Müdürü Yasin Yıldırım, Kozaklı Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri Süleyman Topaloğlu, Bayram Can Doğan, Arif Nihat Samur ve Yüksekokul Sekreteri Orhan Bulat ve personellerimiz katıldı.
3aralık2022-2.jpeg

• 3aralık2022-1.jpeg